Wij wensen jullie heel veel liefde en geluk. Teksten om iemand geluk mee te wensen 2018-10-26

Wij wensen jullie heel veel liefde en geluk Rating: 5,6/10 1942 reviews

Gelukwensen bij de bruiloft van een zoon of dochter

wij wensen jullie heel veel liefde en geluk

Wil jij dit jaar eens wat anders? Het schrijven van een felicitatiekaartje voor een huwelijk is iets wat je niet dagelijks doet. Elkaar de beste wensen geven is het moment om 2018 af te sluiten en 2019 te beginnen. Er zullen nog vele mooie momenten komen. Wil je iets anders dan de standaard Gelukkig Nieuwjaartekst? Het geeft zich enkel aan de sterken over. Het nieuwe jaar komt eraan, Een fonkelend begin, In elke ster, Een sprankel liefde en geluk. Laat je hier inspireren met deze korte teksten voor op je kerstkaart, gemakkelijk op één pagina voor je verzameld. Al deze teksten zijn origineel en geschreven door auteurs.

Next

Gastenboek

wij wensen jullie heel veel liefde en geluk

De nieuwjaarsdag is over de gehele wereld een feestdag waarin we vaak familie en vrienden bezoeken om elkaar het allerbeste te wensen door middel van een mooie en originele nieuwjaarswens. Hieronder vindt u nog meer mooie geluk wensen en spreuken terug. We wensen je een gelukkig jaartje, van kop tot staartje, in stap, draf of galop, en nog veel er bovenop! Neem daarom ook zeker een kijkje bij. Hier staat vast wel een geschikte korte tekst tussen waarmee u uw kerstwens over kunt brengen aan familie en vrienden of zakelijke relaties, klanten en personeel. Spreuk geluk wensen, deel 3: — De dwaas zoekt geluk in de verte. Een originele, mooie tekst of kerstspreuk voor op een kerstkaart bedenken valt vaak niet mee.

Next

Nieuwjaarswensen en teksten

wij wensen jullie heel veel liefde en geluk

Deze tradionele teksten kunnen in zijn geheel overgenomen worden of gebruikt worden als inspiratiebron die je voor je eigen creativiteit kunt gebruiken. Op deze pagina vindt u daarom voorbeelden van kerstkaart teksten en gedichten. Ook heeft u de mogelijkheid om iets met deze leuke spreuk te gaan doen. Ben je op zoek naar een mooie tekst, maar wil je niet te persoonlijk worden? Heel veel geluk en liefde toegewenst! Ik denk wel dat dat gaat lukken. Ons leven zou muziek zijn Als we op elk moment De juiste tonen zouden vinden Dat 2019 een jaar mag zijn waar veel muziek in zit We wensen jullie Een jaar zonder zorgen tegemoet Met vriendschap in overvloed En elke dag een dosis geluk Zo kan het nieuwe jaar al niet meer stuk.

Next

Gedichten bij een geboorte

wij wensen jullie heel veel liefde en geluk

In een wereld koud en kil Dat maakt ons heel even stil Heel even maar, want we staan op de drempel Van een heel nieuw jaar Waarop we zullen drukken onze stempel — Vrienden, allemaal Zo gaat het nu eenmaal Een jaar komt Een jaar gaat Daarom voor de komende termijn Een leven vol geluk, liefde, bier en wijn — Geen jaar gaat voorbij Zonder te beginnen met beste wensen Voor heel veel mensen Hoe lukt het ons er naar te streven Wat we elkaar zo welgemeend geven? Een selectie bijzondere gedichten met felicitaties voor het bruidspaar vindt u hier. Weet dat jullie altijd welkom zijn. Geniet lekker van jullie lieve kleine kerel. Geniet er met volle teugen van. Als iemand in uw omgeving geluk nodig heeft dan kunt u natuurlijk iemand al het geluk toe wensen, bijvoorbeeld met een leuke spreuk. Ivo en Jacqueline gefeliciteerd dat juist Billie jullie heeft uitgekozen om prinsheerlijk voor hem te zorgen: Jullie gaan de tijd van jullie leven krijgen geloof me niets mooiers als een baby om jullie liefde te verdiepen.

Next

Traditionele gefeliciteerd met de geboorte

wij wensen jullie heel veel liefde en geluk

Laat het me dan weten en ik zal het op deze pagina plaatsen. De teksten zijn actueel en worden steeds vernieuwd zodat het unieke teksten blijven. Na de jaarwisseling 2018 — 2019 zijn veel mensen nog een aantal dagen vrij. Dit bereik je door persoonlijkheid en creativiteit toe te voegen aan het cadeau of de kaart. Vandaag nog maar 199 dagen meer. Als oplossing daarvoor zie je hieronder de mooiste huwelijkswensen en huwelijksgedichten. Waar kan ik die oude foto naartoe sturen? Mijn huis is gezellig, ik ben tevree, maar de kerstdagen zijn pas echt geslaagd met jou erbij.

Next

Traditionele gefeliciteerd met de geboorte

wij wensen jullie heel veel liefde en geluk

De beste wensen voor het nieuwe jaar! Hier vind je de beste wensen en voorbeeld teksten voor oud en nieuw. Een beetje ondeugend Met een vuurpijl in mijn kont Vlieg ik 2019 al rond. Wij wensen u Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar. Dit is een partij dat mokken bedrukt met een eigen opdruk erop, dit kan bijvoorbeeld leuk zijn met een koffie spreuk. Een klavertje vier wenst geluk en plezier voor mensen die samen het leven beamen - Nel van Drie; ingezonden door Nell Broens - Trouw beloven Jullie kozen voor elkaar staan nu hier als stralend paar in vertrouwen en geloven wil je elkaar trouw beloven tegenover God én mens dat is jullie eigen wens Samen vol van toekomstplannen is jullie pad bij elkaar gekomen Samen delend een nieuw begin vol van liefde, vol van zin Hou elkaar altijd vast in vreugde en verdriet Vergeet daarbij je Schepper niet Het leven gaat soms anders dan je denkt Dán is er Één die wijsheid schenkt Hém kun je altijd vertrouwen Hij geeft je de fundering waarop je je huwelijk kunt bouwen En hoe jullie leven ook zal verlopen de weg naar God blijft altijd open - Cobie Verheij-de Peuter - Geluk is twee handen, de zijn en de jouwe Geluk is iemand hebben die je kunt vertrouwen Geluk is niet altijd wachten wat de toekomst in petto heeft Geluk is beseffen wat elke dag voor moois geeft Geluk zit in een klein gebaar, een arm om je heen Geluk is voor jullie samenzijn en niet meer alleen - Tabitha - Bruid en Bruidegom Wij wensen jullie beiden Vele jaren samen En hele goede tijden Jullie hebben nu het geluk gevonden De liefde is jullie metgezel Je bent nu in de echt verbonden En samen redden jullie het wel Op deze stralende dag wensen wij jullie beiden geloof, kracht en liefde en heel veel geluk in goede en slechte tijden In ondertrouw, nog even geduld Straks zijn jullie echt in bruidskleding gehuld 'n Belofte van liefde 'n Belofte van trouw 'n Bezegeling van Ik hou van jou Bruidspaar te beloven om te delen alle liefde voor elkaar in voor en tegen elk moment verbindt het leven van een paar Op deze blijde dag vol van vreugdetranen heel veel liefde en geluk en een mooie toekomst samen - ingezonden door Peter Deckers - Samen op de lange weg die het huwelijk je wijst Samen over bergen heen een hele mooie reis Samen soms de weg wat kwijt maar nooit meer echt alleen Elk moment elke nieuwe stap maakt jullie hechter dan voorheen - ingezonden door Peter Deckers -.

Next

Gastenboek

wij wensen jullie heel veel liefde en geluk

Ik wens je kriebels in je buik Engeltjes op je schoot Kaboutertjes in de keuken Knuffels in je bed Eendjes in je bad Roze olifantjes op het behang Maar vooral een fantastisch, gezond en schitterend Nieuwjaar Er zit een vogeltje op een hekje Met een briefje in zijn bekje Waarop staat geschreven Dat 2019 jullie alles mag geven Beste wensen en gelukkig nieuwjaar! Overlaad hem maar met al jullie liefde; het is het mooiste en meest dierbare op de hele wereld. Zo heeft u op elke verjaardag, feestje, bijeenkomst en waar dan ook ter wereld altijd de de mooiste gedichten paraat! Wij wensen u: Iets goeds, iets lekkers Iets gek, iets gekkers Iets aardig, iets liefs Maar hoe dan ook iets positief. Om iemand geluk toe te wensen kan dat gedaan worden met een mooie spreuk maar ook met een mooie citaat of wijsheid. En nog wel vernoemd naar zijn opa en overgrootvader! De tweede week van het nieuwe jaar is daarom de week bij uitstek om elkaar het allerbeste te wensen voor 2019. De leukste nieuwjaarswensen voor 2019 zijn hier in een oogopslag voor je verzameld. Ik wens jullie alle 3 heel veel geluk en liefde.

Next

Teksten om iemand geluk mee te wensen

wij wensen jullie heel veel liefde en geluk

Deze teksten gaan over 2019 en bieden een terugblik op het afgelopen jaar. Of je nu op zoek bent naar een kerstwens voor op een kaartje of ter inspiratie, via de verschillende onderwerpen gaat het je vast lukken om een mooie kersttekst te vinden. Je kan de zinnetjes aanpassen, herschrijven en zelfs combineren, zo maak zelf je de meest originele kerstkaart. Je kunt ze gebruiken tijdens het schrijven van een kaartje. Zo kun je de meest gepaste wens creëren voor de bruiloft van je zoon of dochter. Bezoek voor nog meer nieuwjaarsgedichten voor op uw nieuwjaarskaarten de hieronder vermelde pagina. Ik wordt er helemaal vrolijk van! De gedichten app is momenteel beschikbaar voor alle iPhone, iPad en iPod producten en te downloaden in de Apple Store via deze button: Een eigen gedicht aan ons voorleggen? Hier staat vast wel een origineel uitnodigingstekst bij om familie en vrienden of zakelijke relaties, klanten en personeel uit te nodigen voor het kerstfeest of een kerstborrel.

Next

Huwelijkswensen en Huwelijksgedichten

wij wensen jullie heel veel liefde en geluk

Zoek je een formele, maar toch veelzeggende tekst, om de ouders te feliciteren met de geboorte van hun kind, dan vind je hierop volop voorbeelden. Wilt u iemand geluk toe wensen, bijvoorbeeld met de geboorte van een kleine, het behalen van een diploma of misschien wel een gelukkig nieuwjaar toewensen aan iemand? Ook kan je je eigen kerstkaart maken met foto en tekst. Nog 136 dagen en dan is het zover! We hopen dan ook dat u hier ook uw nieuwjaarswensen kunt vinden. Jullie worden ongetwijfeld een gelukkig gezinnetje! We wensen jou - en hen die jou omringen het allerbeste voor het nieuwe jaar geluk in grote en in kleine dingen maar bovenal: gelukkig met elkaar! Wensen wij jullie veel liefde en geluk 12 maanden aan een stuk. Op naar de slapeloze nachten en vieze luiers, maar oh, wat krijg je er veel voor terug! Dan is jullie leventje helemaal compleet. Een keertje boos, verdrietig of een keer wat pijn Juist op die momenten kun je er voor elkaar zijn Lieve zoon en schoondochter, gefeliciteerd met jullie huwelijk! We wensen jullie een jaar vol vreugde, vriendschap, gezondheid, geluk en kortom Een schitterend, sprankelend en boeiend 2019 12 maanden gezondheid 52 weken van stil geluk 365 kommerloze dagen Dit zijn onze wensen voor 2019! Tessa en menno schreef op zondag 5 juli 2009 12:34:37 Lieve Lars en Desirée Kijk kijk het perfecte stelletje gaat eindelijk trouwen.

Next

Nieuwjaarswensen Vriendschap

wij wensen jullie heel veel liefde en geluk

Van Arbeid, Blijheid, Creativiteit Tot Zon, Zegen en Zaligheid. Ik heb een wens voor iedereen Een gelukkig nieuw jaar met lieve mensen om je heen Mensen die van je houden om wie je bent, Mensen in wie je een stukje van jezelf herkent. Ben echt suuuperblij voor jullie! Sommigen nieuwjaarswensen 2019 hoor je pas eind januari, als de meest mensen weer aan het werk gaan. Dit is leuker dan een standaard kaart. Es ist viel Verantwortung, sagt die Vernunft.

Next